Brygga Motell

Brygga motell ligger i Fauske sentrum og består av 30 rom og har vært hotell for OL- deltagerne under Olympiske leker på Lillehammer i 1994, standarden er selvsagt bra med de fasiliteter du kan forvente av et motellrom. Motellet renoverer alle rom våren 2017.

Har du du spørsmål om Brygga Motell kan du kontakte oss her.

Motellet er et tilbud for deg som er på gjennomreise eller lengere opphold i Fauske og vi ligger sentralt i Fauske sentrum. Her finner du mange butikker og to kjøpesenter. Du kan vandre langs en aldeles nydelig strandpromenade som går fra motellet gjennom byen i en miljøgate bygd av marmor. Nord for Fauske ligger grotteparadis – og mange av de mest spennende grottene, motellet ligger i strandkanten og det er fine fiske muligheter i området, du kan fiske fra land eller båt.

Motellet ligger 4 miutters gang avstand fra buss og jernbane. Bodø flyplass ligger under en times kjøretur.

På motellet finner du fellesområder som kjøkken, oppholdsrom/bar samt tilgang til vaskemaskiner og tørketromler. Kjøkkenet er godt utstyrt for matlaging og bespisning for de som ønsker det. I baren tilbyr vi enkel servering.  Anleggslag eller større grupper kan få servert tradisjonell frokost eller full bevertning alt etter avtale.

Gjester har egen parkering som inngår i leien og er beregnet på personbil størrelse. Parkering for tyngere kjøretøy er tilgjengelig med 4 minutters gå avstand fra hotellet.