Brygga Hotell

Brygga hotell ligger i Fauske sentrum og består av 30 rom og har vært hotell for OL- deltagerne under Olympiske leker på Lillehammer i 1994, standarden er selvsagt bra med de fasiliteter du kan forvente av et hotellrom. Hotellet renoverer alle rom våren 2017.

Har du du spørsmål om Brygga Hotell kan du kontakte oss her.

Hotellet et tilbud for deg som er på gjennomreise eller lengere opphold i Fauske.
Hotellet ligger i Fauske sentrum der det er mange butikker og to kjøpesenter. Du kan vandre langs en aldeles nydelig strandpromenade som går fra hotellet gjennom byen i en miljøgate bygd av marmor.
Nord for Fauske ligger grotteparadis – og mange av de mest spennende grottene, Hotellet ligger i strandkanten og det er fine fiske muligheter i området, du kan fiske fra land eller båt.

Hotellet ligger 4 miutters gang avstand fra buss og jernbane, Bodø flyplass ligger under en times kjøring fra hotellet

Hotellet har fellesområder som kjøkken, oppholdsrom/bar samt tilgang til vaskemaskiner og tørketromler. Kjøkkenet er godt utstyrt for matlaging og bespisning for de som ønsker det.
Anleggslag eller større grupper kan få servert tradisjonell frokost eller full bevertning alt etter avtale.

Hotellet har egen parkering som inngår i leien og er beregnet på personbil størrelse. Parkering for tyngere kjøretøy er tilgjengelig med 4 minutters gå avstand fra hotellet.

Hotellet har også egen restaurant, Bryggekanten, hvis man ikke ønsker å lage mat selv. Her finner du deres Facebook-side som du finner her.